Beauty Boeken Culinair winnen

Afgelopen: Win een Lifestylelog goodiebag

December is de leukste maand van het jaar! Het is ook de maand waarin wij onze trouwe bezoekers willen bedanken en in het zonnetje willen zetten.

En dat doen we door jullie eens flink te verwennen! Samen met een aantal bedrijven waar we al jarenlang fijn mee samenwerken, hebben we tien geweldige goodiebags samengesteld. Deze zullen de komende periode worden verloot.

Deze week is de aftrap van de goodiebag actie, en dat doen we meteen goed. Het is de week van Kerstmis tenslotte, en dus geven we meteen vijf van deze heerlijke tasjes weg.

Wat zit er in de goodiebags?
Iedere goodiebag is verschillend qua inhoud, op de foto zie je alle mogelijke producten die je aan kunt treffen. Let wel op: niet ieder product zit in iedere goodiebag, wat de winnaars precies ontvangen blijft dus een verrassing!

De roman ‘Kalf’ van Myrthe van der Meer
Het boek ‘We love beef’ van chefs Alain Caron en Richard van Oostenbrugge
Diverse haar- en nagelproducten van Kruidvat
Sally Hansen Fuzzy Coat nagellak
Het gehele assortiment van Swiss Chocolade (bestaande uit drie keer tablet 72% 100 gram, twee keer tablet 200 gram en drie keer tablet 78%, allen in verschillende smaken)
EasiYo Yogurt Makers + 3 sachets om er direct mee aan de slag te gaan
Flacon CB12
GUHL Colorshine Blond Masker
Alpro Hazelnootdrink
-En tenslotte een heel bijzondere paraplu: met deze Kerstster paraplu straal jij net zo als de planten! Zie ook ons artikel over de Kerstster.

Hoe kun je zo’n zeer gewilde tas bemachtigen? Dat gaat deze week heel eenvoudig: kwestie van het onderstaande formulier invullen. Grijp je deze week mis? Check dan ook volgende week Lifestylelog weer, en volg ons ook zeker op Twitter en Facebook, want ook daar maak je vanaf volgende week kans op een goodiebag!

Week 1 van deze actie is afgelopen.