Beauty Getest

Sally Hansen Fuzzy Coat

Bijzondere nagellakjes zijn de trend, aaibare varianten de nieuwste musthaves. Zoals de Fuzzy Coat van Sally Hansen, die wij probeerden.

Nagels met textuur, en zeker niet glad en glossy zoals je van nagellak gewend bent. We gingen al eens eerder voor een soortgelijke look, met vezels, maar moesten in dat geval aan de slag met los ‘vezelpoeder’, en dat werd nogal een troep.

Met de Fuzzy Coat van Sally Hansen (9,99 euro, 8 kleuren, bij ICI Paris XL en de drogist) ben je in één keer klaar. Daar houden we wel van! Vol verwachting gingen we dan ook aan de slag.

De vezels zitten in de (blanke) nagellak verwerkt. Leuk is dat de lak mat opdroogt, waardoor de nadruk echt op de vezels komt te liggen, en de lak zelf eigenlijk niet zichtbaar is. Doordat de vezels in de lak verwerkt zijn, blijven zij goed zitten. Om je hele nagel er mooi mee te bedekken zijn wel minimaal 2 laagjes nodig, die behoorlijk snel drogen. Het effect is zichtbaar én voelbaar. Echt zacht en fuzzy zouden we het niet noemen, qua gevoel, maar qua look zeker wel.

sallyhansenfuzzy2

Onze favoriete kleur is zonder twijfel ‘All Yarned Up’, die je nagels eruit laten zien alsof je ze in de gekleurde hagelslag hebt rondgedraaid. Super! Maar ook de andere zoete kleuren mogen er absoluut zijn. Door de opvallende look, deze nagellak is geen accessoire maar een echte blikvanger, moet je natuurlijk wel je kleding en make-up een beetje aanpassen op deze bijzondere nagellak!