Beauty

Intuition by Wilkinson: voor vrouwen met haar

Laten we eerst even een taboe de wereld uithelpen: ook vrouwen hebben op meer plekken haar dan op hun hoofd. De normaalste zaak van de wereld, niets om raar over te doen. Dat er steeds betere tools komen om met dat haar om te gaan, dat valt dan ook alleen maar toe te juichen.

Ja, ook in het gezicht

Ben je een vrouw en heb je haartjes in je gezicht? Dan is daar helemaal niets raars aan. We hebben als mens haar over vrijwel heel ons lichaam, van heel kort en nauwelijks zichtbaar tot in grote hoeveelheden aanwezig, en het is helemaal aan jou wat je daarmee doet.

Haartjes in het gezicht zijn, ondanks dat we er gelukkig steeds minder ingewikkeld over doen, wel een doorn in het oog van veel vrouwen. Niet mooi, hinderlijk of zelfs iets om onzeker van te worden. Gelukkig kun je die haartjes steeds makkelijker in bedwang houden op een manier die bij jou past.

Ook scheermes-merken gaan wat dat betreft met hun tijd mee. Zo introduceert Intuition by Wilkinson tools om ongewenste haartjes te kunnen verwijderen, en haartjes die er wel mogen zijn te stylen of trimmen.

De haartjes te lijf

In de lijn van Intuition by Wilkinson vind je drie producten. Het eerste, de Perfect Finish Eyebrow Shaper is niet erg vernieuwend, dit soort mesjes vind je al langer in de winkels. Let op dat je niet alleen op de naam afgaat en de mesjes uitsluitend voor je wenkbrauwen gebruikt; ook het verwijderen van overig gezichtshaar en daarmee ook meteen je huid exfoliëren gaat hiermee met gemak. Een grote trend op social media, momenteel!

Het pronkstuk in de collectie is de Perfect Finish 4 in 1 Trimmer (29,99 euro). Met dit handige apparaatje kun je makkelijk de haartjes in je gezicht verwijderen, maar dankzij de opzetstukken kun je ook je wenkbrauwen ermee slapen, je okselhaar scheren en je bikinilijn trimmen. Een ideaal apparaat voor een groot deel van je lichaam dus! De Perfect Finish Facial Duo (24,99 euro) is een soort ‘light-versie’ hiervan, met alleen opzetstukjes voor je gezicht en wenkbrauwen. Dankzij het compacte formaat handig om mee te nemen!

Wilkinson laat met deze producten maar weer eens zien dat haargroei niets is om je voor te schamen. Die haartjes, die zijn er, bij bijna iedereen. Wat je ermee doet, en welke tools je daarbij eventueel gebruikt, dat is jouw keuze.