Geen categorie

Een kleurrijke Kerst met de Kerstster

Lifestylelog maakt zich op voor Kerst! Volgende week barst het feest echt los, vandaag laten we je alvast kennismaken met de Kerstster.

Met de Kerstster krijgt Kerstmis meteen meer kleur, doordat er bij ieder interieur wel een bepaalde kleur of formaat Kerstster net dat beetje extra glans geeft! De vrolijke planten zijn niet alleen prima geschikt om te gebruiken in een arrangement voor op de Kersttafel, maar zijn ook ontzettend leuk om in de Kerstboom te hangen of te gebruiken in een zelfgemaakte Kerstversiering. Hang bijvoorbeeld een decoratieve tak voor het raam en bevestig daaraan met satijnlint mini Kerststerren in kleine emmertjes, Kerstballen in stijlvolle kleuren en andere decoratiematerialen als harten en kleine Kerstcadeautjes om een stijlvol geheel te creëren.

kerstster20132

Maar de Kerstster is ook goed te combineren met andere planten en bloemen! Creëer een kleurrijk plantenarrangement door Kerststerren in allerlei kleuren samen met andere kleurrijke en vrolijke planten en bloemen in één arrangement te gebruiken. Geef extra glans aan het geheel door ijzerdraad en zwarte stokken ter versteviging te gebruiken. Het resultaat? Een warm en stralend gevoel dat de winterse kou buiten houdt en tegelijkertijd breekt met de traditionele Kerstversieringen!

De Kerstster past bij ieder interieur! Meer informatie? Kijk op www.stars-for-europe.com en www.kerstster.info.