Beauty Favourites Featured

We love 2010

2010 is een week of 2 oud, maar wij hebben nu al heel wat mooie nieuwe producten voorbij zien komen. De meeste daarvan heb je al teruggezien in een producttest, anderen volgen binnenkort, maar we zetten graag een aantal van onze favorieten voor je op een rijtje. Producten die je, als je het ons vraagt, niet mag missen in 2010.

De grote rode tube op de achtergrond is de Decubal Intensief Crème (12,50 euro), waarover je onlangs al een uitgebreid item las. Onmisbaar voor je huid, nu duidelijk gebleken is dat het in Nederland knap koud kan zijn! Hiernaast zie je de nieuwste deo van Nivea, Happy Time (vanaf 3,79 euro). Binnenkort volgt een uitgebreide test, we kunnen je nu alvast verklappen dat deze deo ervoor zorgt dat wij in 2010 vrolijk door het leven gaan!

2010 is ook het jaar waarin we tijd besparen. Olaz Definity Egaliserende anti-verouderings crème (26,99 euro) verzorgt je huid én zorgt voor een egaliserend laagje (check onze review!). Nivea Double Effect Douche- en Scheercrème (3,39 euro) bespaart je tijd en flesjes onder de douche: met 1 product kun je je lekker inzepen en tegelijkertijd scheren. Is jouw goede voornemen om juist geen tijd te besparen, maar eens uitgebreid stil te staan bij je verzorging? Neem dan wat vaker een fijn maskertje, daarmee kom je zelf tot rust en doe je je huid een plezier! Het Anti-verstikkend masker uit de Cure Solutions lijn van Yves Rocher (19,90 euro) beschermt je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, die voor 80% verantwoordelijk zijn voor de huidveroudering.

Dit jaar maken we ook kennis met een Italiaans make-up merk dat in Nederland nog niet zo bekend is, maar wel flink aan de weg timmert met functionele producten. Wij testten onlangs de MascaraDiva (24,80 euro) en Lip Extender (37,90 euro) van Divaderme, en zijn benieuwd of dit merk in 2010 ook in Nederland zal doorbreken. Met name de écht zwarte mascara laat ons bloed in ieder geval sneller stromen.

Dan tenslotte de nagellakjes. In 2010 voorspellen wij een massale doorbraak van de matte exemplaren. Zoals de prachtige KOH Black Matt (14,95 euro), een intens zwarte lak die prachtig mat opdroogt. Nog extremer is Suede by OPI (13,95 euro), die we onlangs al testten. Een ware ommekeer in ‘nagellakland’, waarbij nagellak steeds meer een onderdeel van je outfit zal worden.