Beauty Favourites Getest

Getest: Olaz Definity Egaliserende anti-verouderings creme

Het nieuwste product in de Olaz Definity lijn is er eentje die opvalt. Het leuke design waarin de tweekleurige crème als een spiraal duidelijk te zien is, is leuk om naar te kijken. Maar hoe bevalt het deze crème? Wij deden hoogstpersoonlijk een test.
De Egaliserende anti-verouderings crème bestaat uit een moisturiser (met SPF 15), het anti-verouderings Definity serim en een lichte foundation. De combinatie van deze ingrediënten zorgt ervoor dat je huid er direct egaler en jonger uitziet, maar ook dat verdere huidveroudering wordt verminderd. Effect op de korte én de lange termijn in 1 product dus, handig.

In de verpakking lijkt het product nog vooral op een foundation, maar eenmaal op de huid zul je merken dat het toch meer een crème is. De dekking is duidelijk minder dan bij bijvoorbeeld de Touch of Foundation van Olaz Total Effects, maar wel voldoende om een meer gelijkmatige teint te bereiken, en je huid er net wat gezonder uit te laten zien. Verder is de crème heerlijk verzorgend, je huid voelt na het aanbrengen lekker soepel en gehydrateerd aan.

Leuk is ook dat je in de crème, eenmaal op de huid, de tweekleurigheid die ook in de flacon al opviel duidelijk terugziet. Eenmaal aangebracht en uitgesmeerd zie je hier natuurlijk niks meer van, dus je hoeft niet bang te zijn voor witte en beige strepen. Al met al een heel prettig product voor een goede dagelijkse verzorging en egale look, die een prima basis kan vormen voor de rest van je make-up. Ook een uitkomst voor iedereen die een foundation al snel te veel vindt. Verkoopprijs: 26,99 euro.