Beauty Favourites

Getest: Divaderme Lip Extender

Onlangs lieten we de MascaraDiva van Divaderme al zien op Lifestylelog, vandaag is het de beurt aan de Lip Extender van hetzelfde merk. Een kitje met daarin een LipLiner, LipFiller, LipPolisher en mini LipExpander (37,90 euro).

De LipPolisher (een soort heel fijn vijltje) gebruik je twee keer per week om je lippen te polijsten en zacht te maken. Met de LipLiner trek je een lijntje rond je lipcontouren. Laat het 60 seconden drogen, en gebruik dan de LipFiller (in dezelfde tint als de LipLiner) als lipkleuring, of basis voor je lipstick, lipgloss of de bijgeleverde LipExpander, voor een hoogglans effect.

Waar andere producten die volle lippen beloven vaak met prikkelende ingrediĆ«nten werken, werkt de Lip Extender van Divaderme puur optisch. Met de lipliner maak je je lippen net wat groter dan normaal, en door ze op te vullen met precies dezelfde kleur lijken je lippen voller. Het aanbrengen van de LipLiner is, ondanks de stevige ‘viltstift’ punt nog best een werkje dat wat oefening vereist. Let je niet goed op, dan heb je al snel de Clown Bassie look te pakken!

Zowel de LipLiner als de LipFiller werken als een soort ‘inkt’, het is dunne kleurstof die in je lippen trekt en daar ook heel de dag blijft. De kleur is, aldus de verpakking ’totally natural looking’, maar daar zijn we het in het geval van de door ons geteste rode tint toch niet helemaal mee eens. Zo rood hebben we lippen nog nooit van zichzelf gezien! Breng het product dan ook spaarzaam aan, is ons devies, voor een mooie, egaal en intens gekleurde basis voor de LipExpander of een andere gloss. Doe je dat netjes, en durf je het lijntje precies aan de buitenrand van je lippen te trekken, is het effect namelijk spectaculair. Vol en verzorgd, een mond die je niet kunt missen!