Beauty Favourites Getest

Getest: Decubal

Als een nieuw huidverzorgingsmerk het levenslicht ziet, zijn wij er natuurlijk als de kippen bij. Decubal (zie ook www.decubal.nl)  is nieuw in Nederland, maar in Scandinavië als jarenlang marktleider op het gebied van verzorgingsproducten voor de droge huid.

De parfumvrije producten zijn te herkennen aan de basic, rood met witte verpakking zonder poespas. De prijzen zijn zeer vriendelijk, de Gezichtsreiniger is er al voor 9,99 euro, de Intensief Crème kost 12,50 euro. Wij testten beide producten uit.

De Gezichtsreiniger is een foam, die je huid lekker schoon en fris maakt. Waar veel reinigers na afloop zorgen voor een strak, trekkerig gevoel, is onze huid nu behoorlijk soepel en zeker niet droog. De Intensief Crème is rijk en dik van structuur, en ideaal om te gebruiken op droge trekkerige plekjes in het gezicht of op je lichaam. Die worden direct soepel en zacht, en kunnen weer tegen een stootje. Wij brachten het ook aan op onze wangen terwijl het buiten beneden het vriespunt was, om deze tegen de kou te beschermen. Ideaal! Ook droge handen werden weer een stuk soepeler, al moet je er in dat geval wel even op letten dat de crème een glad laagje achterlaat op de huid.

Wij zijn enthousiast over deze nieuwe producten, die te vinden zijn bij drogisterij en apotheek. Simpel, doeltreffend, niet duur en in lekker royale verpakkingen.