Boeken winnen

Afgelopen: Win Bijna verliefd van Abbi Glines

Bijna verliefd Abbi Glines

Een tijdje geleden lieten we je kennismaken met Bijna verliefd, het nieuwe boek van Abbi Glines. Deze week geven we exemplaren weg!

Abbi Glines leerden we kennen bij het verschijnen van haar heerlijke ‘Vincent boys‘ boeken. Boeken voor jong volwassenen, zo ergens tussen de 18 en 30, al worden ze ook door vrouwen boven deze leeftijd verslonden. Boeken waarin romantiek centraal staat, maar waarin ook bijzonder veel aandacht is besteed aan het verhaal en de hoofdpersonen.

Bijna verliefd staat los van de Vincent boys en draait om Blaire. Zij is pas 19 jaar als ze er alleen voor komt te staan, nadat haar moeder is overleden. Ze besluit aan te kloppen bij de enige familie die ze nog heeft, haar vader, al heeft hij haar de afgelopen jaren behoorlijk laten zitten. Ze kan terecht in zijn huis, wat bij aankomst eigenlijk zijn huis niet blijkt te zijn.

Het is eigendom van zijn stiefzoon, die er (zeker nu vaderlief op vakantie blijkt te zijn) helemaal niet om staat te springen Blaire op te vangen. Deze Rush is een fijne verschijning, maar lijdt een compleet ander leven dan Blaire. Rijkdom en extravagantie zijn haar vreemd, terwijl het Rush met de paplepel is ingegoten. Eigenlijk zouden die twee dus een behoorlijke hekel aan elkaar moeten hebben, zeker als hun beider geschiedenis met dezelfde vader verder wordt uitgediept, maar het tegendeel blijkt het geval…

Een heerlijk romantisch boek, waarin pittige en soms behoorlijk expliciete scènes niet ontbreken. Een boek om van te smullen! En dat gaan we deze week een aantal Lifestylelog bezoekers laten doen. Wil jij een exemplaar van dit boek winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.