Boeken

Nieuwe rage: de Vincent Boys

Vrouwen zijn de afgelopen tijd massaal de wat meer ‘expliciete’ boeken gaan waarderen. Voor alle jonge vrouwen zijn er nu De Vincent Boys, verslavend lekker.

Het eerste boek uit de reeks, ‘Perfecte zomer’, belandde onlangs op ons bureau. Gericht op jonge vrouwen, maar zeker niet kinderachtig. Al is het verhaal wat cliché, we weten zeker dat veel vrouwen zullen smullen van dit boek.

De Vincent Boys leven in het zuiden van de Verenigde Staten. Daar waar het altijd broeierig is, en daar waar het geloof nog een grote rol speelt. De neven Sawyer en Beau groeien samen op met Ashton, een jeugd zoals je die in Amerikaans films ziet: veel bomenklimmen en onschuldige kattenkwaad.

Maar zodra de kinderen tieners worden verandert er iets. De keurige domineesdochter Ashton krijgt, tot groot genoegen van haar ouders, een relatie met de eveneens zeer verstandige Sawyer. Met Beau, het zwarte schaap van het stadje, heeft zij weinig contact meer. Alles verandert echter als Sawyer langere tijd op reis is, en Ashton eindelijk aan zichzelf durft toe te geven dat zij niet altijd dat brave meisje wil zijn, zoals iedereen van haar verwacht.

Een tikje voorspelbaar ja, maar daardoor niet minder fijn om te lezen. Want auteur Abbi Glines windt er in dit boek geen doekjes om. Niks voorzichtige kusjes en schalkse blikken: als twee mensen zich écht tot elkaar aangetrokken voelen gaat het er toch echt een tikje anders aan toe!

De Vincent Boys zijn onweerstaanbaar: sexy, hot en juicy. Wij weten wel wat het wordt deze zomer: rode oortjes op het strand!

De Vincent Boys: Perfecte zomer – Abbi Glines
ISBN 9789045205625
Karakter Uitgevers
9,95 euro