Beauty winnen

Afgelopen: Win Wilkinson Sword HYDRO Silk

Wilkinson Sword HYDRO Silk

Een tijdje geleden lieten we je kennismaken met Wilkinson Sword: HYDRO Silk. Deze week geven we vijf van deze scheersystemen weg!

HYDRO Silk van Wilkinson Sword is helemaal nieuw. Het is het eerste Wilkinson systeem met 5 mesjes, die ook nog eens los van elkaar kunnen bewegen, om zich zo aan te passen aan je vormen. Ook handig zijn de Skin Guards die je huid beschermen, de ovale, smalle kop die makkelijk ‘navigeert’ en de stevige handgreep die je niet snel laat glippen.

Maar waar het echt om draait is wat in de naam al verborgen zit: de hydratatie! Op de scheerkop zit een serum verborgen, dat in actie komt zodra het met water in contact komt. Ieder plekje van je huid dat je scheert, wordt zo ook meteen gehydrateerd! Nu is het concept van een scheerkop met iets extra’s niet helemaal uniek, maar lekker is het wel, en in het geval van de HYDRO Silk ook nog eens effectief.

wilkinsonhydrosilk2

Wij zijn fan, en willen jou dat met alle liefde ook maken. Daarom geven we deze week 5 Wilkinson Sword HYDRO Silk scheersystemen weg, twv €13,99 per stuk. Kans maken? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.