Beauty

Wilkinson Sword HYDRO Silk: scheren en verzorgen tegelijk

Wilkinson Sword HYDRO Silk

Het is voorjaar, en dus gaan we ons weer wat nauwkeuriger bezighouden met dat wat we in de winter wel eens een dagje of wat konden laten: het te lijf gaan van haar.

Haar op plekken waar we het niet willen, om precies te zijn. Dat kun je op tal van manieren aanpakken, waarbij scheren nog altijd door veel vrouwen als favoriet wordt beschouwd. Snel, gemakkelijk, leer ons de Nederlandse vrouw kennen.

Wilkinson Sword HYDRO Silk

Helemaal nieuw in het scheerschap is Wilkinson Sword HYDRO Silk. Hun eerste systeem met 5 mesjes, die ook nog eens los van elkaar kunnen bewegen, om zich zo aan te passen aan je vormen. Ook handig zijn de Skin Guards die je huid beschermen, de ovale, smalle kop die makkelijk ‘navigeert’ en de stevige handgreep die je niet snel laat glippen.

Maar waar het echt om draait is wat in de naam al verborgen zit: de hydratatie! Op de scheerkop zit een serum verborgen, dat in actie komt zodra het met water in contact komt. Ieder plekje van je huid dat je scheert, wordt zo ook meteen gehydrateerd! Nu is het concept van een scheerkop met iets extra’s niet helemaal uniek, maar lekker is het wel, en in het geval van de HYDRO Silk ook nog eens effectief.

wilkinsonhydrosilk2

Mooie introductie van Wilkinson dus. Waar we op andere scheersystemen het ‘verzorgende blokje’ nogal eens verloren, omdat het simpelweg oploste en losliet, zal dat op deze manier, met het serum ‘verstopt’ in de kleine openingen van de scheerkop, niet snel gebeuren. Het systeem (incl één mesje) koop je voor 14,00 euro, een pakje met drie nieuwe mesjes kost 14,99 euro.