Beauty Favourites

Valentine favourites!

Februari is de maand van Valentijnsdag! Wij zetten nu alvast onze Valentijnsselectie voor je op een rijtje, zodat je op 14 februari perfect voor de dag komt.

Een frisse adem is het halve werk. Daarom brengen we allereerst de nieuwe Smint XL (1,95 euro) onder je aandacht. Zo is je adem gegarandeerd kissproof. Om je lippen kissproof te maken, zonder je geliefde ongevraagd van gloss, glitter of kleur te voorzien, kiezen wij voor Palmer’s Cocoa Butter Formula (3,49 euro) in de smaak Dark Chocolate & Cherry (zie onze producttest). Een heerlijk product, dat letterlijk smaakt naar meer.

Om over je hele lichaam verleidelijk en fruitig te ruiken gebruik je de H2O Plus Raspberry Guava Body Balm (9,95 euro). Je huid gaat er niet alleen heerlijk exotisch van ruiken, hij wordt ook nog lekker zacht en soepel.

En dan, de finising touch: een verleidelijk parfum. Wij selecteerden drie toppers voor je. Chopard Happy Spirit (61 euro), in toepasselijke hartvormige flacon, is een kwalitatief erg sterke, op rood fruit gebaseerde geur. Een luxe verwennerij voor jezelf en je geliefde! Lacoste Love of Pink presenteerden wij eerder al als ideale, zeer betaalbare (vanaf 19 euro) Valentijnsgeur, en hierbij brengen we hem nog maar eens onder je aandacht. Perfect voor iedereen die verliefd is, pril of al jarenlang. Love Etc… van The Bodyshop (vanaf 20 euro) mag natuurlijk ook niet ontbreken in deze selectie. De geur is niet alleen klassiek en verleidelijk, je doet er ook nog veel goeds mee (zie onze eerdere producttest).