Beauty Favourites Getest

Getest: Palmer's Cocoa Butter Formula Lip Butter

In de winter is het zaak om je lippen goed te beschermen, voor je het weet hangen de lippen erbij. Cacaoboter vormt veelal de basis voor beschermende lipproducten, zo ook bij de Palmer’s Cocoa Butter Formula Lip Butter.

Door de toevoeging van Vitamine E zijn goed verzorgde lippen gegarandeerd, en met de introductie van 2 nieuwe smaakvarianten zijn ook de smaakpapillen blij. Dark Chocolate & Cherry en Dark Chocolate & Peppermint (3,49 euro per stuk), zo heten de nieuwste aanwinsten, smaken die ons het water in de mond doen lopen. Tijd voor een kleine test!

Allereerst de werking: daar kunnen we kort over zijn. De Lip Butter is makkelijk aan te brengen, geeft een heel lichte gloss en plakt niet. Je lippen worden er fijn soepel van, ideaal om met name in gure tijden onder of over je lipstick aan te brengen. Het effect blijft, afhankelijk van hoe vaak je eet en drinkt, rustig een paar uur aan en ook als de butter eenmaal verdwenen lijkt blijven je lippen nog een tijdlang zacht doordat het product ook goed in de huid trekt.

Dan de smaak. Goddelijk. De Dark Chocolate & Peppermint variant smaakt naar een heerlijk mintchocolaatje, een beetje pittig maar toch heerlijk zoet. Nog zoeter is de Dark Chocolate & Cherry smaak, alsof je een kersenijsje met chocoladesaus eet. Waar veel lipproducten wel lekker ruiken, maar qua smaak nogal chemisch aandoen, blijf je nu echt je lippen aflikken. Enige nadeel: zo is je tubetje wel snel leeg…