Beauty Getest

Getest: Love Etc…

The Body Shop introduceert deze maand een nieuw luchtje, en dat is er niet zo maar eentje. Want voor we het over de geur zelf gaan hebben, vertellen we eerst iets over de manier waarop deze gemaakt wordt.
Love Etc… is het eerste Eau de Parfum met een parfumdrager gebaseerd op een biologisch, via fair trade ingekocht ingrediënt. Ehm.. watte? In normale taal: de parfumdrager (lees: alcohol) wordt gemaakt van de suikerriet van boeren in Ecuador, die bij het telen van het riet rekening houden met het milieu. Uiteraard hebben ze daar (via het Community Trade programma van The Body Shop) een eerlijke prijs voor gekregen, zodat de toekomst van de telers en hun familie er een stuk beter uitziet.

Da’s dus een mooie basis, maar hoe zit het met de geur? Wij mochten hem testen en kunnen vol overtuiging zeggen dat deze dik in orde is. Klassiek, vrouwelijk, zacht, met o.a. vanille, sandelhout en muskus. Een geur die tijdens het dragen steeds lekkerder wordt en opvallend lang standhoudt. Love Etc… Eau de Parfum is er vanaf 20 euro (30 ml).