Kids winnen

Win Wacky Races prijzen

Wacky Races

De klassieker Wacky Races werd door Boomerang in een modern jasje gestoken, en is nu iedere werkdag te zien. Wij geven prijzen weg!

Wacky Races

Penelope Pitstop rijdt in haar Compact Pussycat en is door haar charme en intelligentie een geweldige racer, maar neemt daarnaast ook vaak de tijd om andere racers te redden.

Haar beste vriend is Peter Perfect. Hij rijdt in de Turbo Terrific en heeft een groot hart, maar een nog groter ego, een combinatie die ervoor zorgt dat hij super positief is.

Ondertussen rijden Dick Dastardly en zijn handlanger Muttley in de Mean Machine, en houdt niets hen tegen om de wedstrijd te winnen. Als het bizar, eng, slijmerig of gewoonweg raar wordt, dan zijn de Gruesome Twosome er vast en zeker bij betrokken met hun monster truck, de Doombuggy.

Iedere doordeweekse dag kun je om 16:25 op Boomerang een nieuwe aflevering van deze klassieke serie in een modern jasje bekijken.

Winnen

Wil jij Wacky Races prijzen winnen? Wij geven deze week een tas gevuld met een mok en lunchtrommel weg. Om kans te maken vul je het onderstaande formulier volledig in.

[cforms name=”wacky races 27 nov”]