Speelgoed winnen

Afgelopen: Win Knibbel Knabbel Knuisje

Knibbel Knabbel Knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje? Met dit leuke spel beleef je het sprookje van Hans en Grietje. Doe snel mee en win!

Knibbel Knabbel Knuisje

Knibbel Knabbel Knuisje is een spannend spel voor jonge kinderen (geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar), waarbij ze vier verschillend gekleurde ‘snoepjes’ van het huisje van de boze heks proberen te verzamelen. Kinderen gooien met de dobbelsteen en lopen het aantal gegooide ogen met Hans of Grietje vooruit. Het vakje op het speelbord geeft aan welk ‘snoepje’ kinderen mogen pakken. Als het verkeerde ‘snoepje’ gepakt wordt, komt de boze heks tevoorschijn en moet het ‘snoepje’ teruggeplaatst worden. Kinderen moeten goed onthouden welk ‘snoepje’ wel of niet gepakt kan worden. Wie als eerste vier verschillend gekleurde ‘snoepjes’ verzameld heeft, is de winnaar!

Echt bordspel!

Een echt bordspel dus, dat kinderen vanaf 3 jaar zonder veel problemen zelf kunnen spelen door de simpele spelregels. Een goede manier om te leren omgaan met geluk en pech, winst en verlies! Je speelt het spel met 2 tot en met 4 spelers, de verkoopprijs bedraagt €24,99.

Knibbel Knabbel Knuisje

Winnen

Wij mogen van Koninklijke Jumbo deze week drie exemplaren van Knibbel Knabbel Knuisje weggeven. Wil jij er eentje winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in, en misschien speel jij binnenkort dit leuke bordspel voor het hele gezin!

Deze actie is afgelopen.