Boeken winnen

Win INFERNO prijzen (afgelopen)

INFERNO

Hij is er! Nou ja, bijna althans. De nieuwe film gebaseerd op het boek van Dan Brown, INFERNO, draait vanaf 13 oktober in de bioscoop. Wij geven prijzen weg!

INFERNO

INFERNO is de nieuwe spannende thriller van regisseur Ron Howard (The Da Vinci Code), gebaseerd op de meest recente bestseller van Dan Browns succesvolle Robert Langdon-boekenreeks.

In INFERNO wordt de beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, Robert Langdon (Tom Hanks), wakker in een Italiaans ziekenhuis met geheugenverlies. Hij ontdekt dat hij in het bezit is van geheimzinnige codes, die gecreƫerd zijn door een briljante wetenschapper die geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri.

Als blijkt dat zijn leven in gevaar is, helpt de jonge dokter Sienna Brooks (Felicity Jones) hem te ontsnappen en de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen Langdon en Brooks samen het wereldbedreigende complot te stoppen.

INFERNO draait vanaf 13 oktober in de bioscoop, meer informatie vind je op www.infernofilm.nl.

Winnen

Ter ere van de release van INFERNO mogen wij unieke prijzen weggeven. Wil jij een leeslampje en een notitieboek met pen winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.