Boeken Kids winnen

Win een griezelig kinderboeken pakket!

de grote gevaarlijke grompel

Van 4 t/m 15 oktober is het Kinderboekenweek, waarin dit keer boeken met griezel en engerds centraal staan. Wij geven deze maand een pakket vol met dit soort boeken weg!

Griezelen maar

Deze maand geen kinderboek van de maand, maar een heel pakket! In ons griezelige kinderboeken pakket vind je De grote gevaarlijke grompel, een spannend boek voor de allerjongsten.

‘In een griezelig huis op een heuvel,’ zegt Muis, ‘woont een Grompel. Ik zie in mijn boek staan dat niemand er ooit een gezien heeft. Nog nooit. Zelfs niet ’s nachts. Zullen wij eens op zoek gaan?’ Muis, Hond en Poes gaan midden in de nacht op zoek naar een Grompel. Maar vinden ze er een? En is hij echt zo groot en gevaarlijk?

het geheim van de gillende geraamtes

Voor iets grotere kinderen, van 7 jaar en ouder, is er Het geheim van de Gillende geraamtes:

Bij een kerkje in Rome staat een metershoog masker met holle hogen, een lange stenen baard en een wijd open mond. De Mond van de Waarheid. Maar pas op! Wie liegt als hij zijn hand in die Mond steekt, is voorgoed zijn vingers kwijt. Tsjak! Daarover gaat Het geheim van de afgebeten vingers, het lievelingsboek van de negenjarige Luuk. Hij is met zijn ouders op vakantie in Rome en wil nu eindelijk weleens weten wat er waar is van dat verhaal. Diep in de nacht sluipt hij naar buiten, de donkere straten in van die oude stad vol geheimen…

Stranders

En voor de kinderen van 10+ tenslotte is er Stranders, van Iris Stobbelaar:

Job is het zo zat om altijd maar op zijn zusje Kaatje te moeten passen, dat zijn hartgrondige verwensingen op een dag uitkomen en zij werkelijk verdwijnt. Als Job vervolgens zelf strandt in de wereld waar hij zijn zusje heen verwenste, blijkt dat er maar één manier is om weer thuis te komen: hij zal zijn zusje moeten redden. In een wereld die bevolkt wordt door monsters en waar je zelfs het landschap niet kunt vertrouwen, is dit geen gemakkelijke opgave. Vooral als blijkt dat hij niet de enige is die op zoek is naar Kaatje…

Winnen

Wil jij een pakket met deze spannende boeken voor je kind(eren) winnen? Vul dan deze maand het onderstaande formulier volledig in! De winnaars ontvangen de boeken automatisch thuis.

[cforms name=”kinderboek okt 17″]