Speelgoed winnen

Afgelopen: Win Electro naar school

Electro is een hartstikke leuke manier om spelen en leren te combineren. ‘Electro naar school’ is er speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar, en wij geven het weg!

Electro naar school

Kinderen vanaf 4 jaar, die net naar school gaan, hoeven natuurlijk nog niet keihard te studeren. Zij leren alles spelenderwijs. Goed kijken, verbanden leggen, onthouden. Allemaal zaken die je prima kunt leren met behulp van een spelletje.

Electro naar school is een heel bijzonder spelletje. Het bevat 12 kaarten, met vragen als ‘welke plaatjes horen bij elkaar?’ en ‘welke kleuren heeft het plaatje?’, precies dat wat kleuters beginnen te leren. Met de bekende Electro pennen wijzen kinderen de juiste plaatjes aan, waarna een lichtje en een geluidje laten weten of hun antwoord goed is. Kinderen kunnen het alleen spelen, maar natuurlijk kun je als ouder ook meedoen.

Electro naar school is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, en kost € 12,99.

Winnen

Wil jij Electro naar school winnen? Dat kan! Wij geven deze week drie sets weg, vul het onderstaande formulier in om kans te maken op dit leuke, educatieve spel voor kleuters.

Deze actie is afgelopen.