Travel winnen

Afgelopen: Win een vakantie in Frankrijk

Dit voorjaar er eens lekker een weekje tussenuit? Daar gaan wij je een handje bij helpen. Wij mogen deze week namelijk een verblijf voor 4 personen op een 3-sterren camping in de Drôme Provençaal weggeven!

De reis, van 1 week, wordt aangeboden door het Frans Bureau voor Toerisme en de regio Ardèche-Drôme, die precies weten waar je moet zijn in deze regio. Je verblijft in een chalet of mobile-home, en geniet van de veelzijdigheid van dit mooie stukje Frankrijk.

De departementen Ardèche en Drôme maken deel uit van de Franse regio Rhône-Alpes. Ruige natuur, maar ook de mooiste dorpen en stadjes bepalen het beeld, een heerlijk afwisselende vakantie dus. Leuk om te bezoeken: 1 of meerdere van de 20 ‘Karakteristiek Dorpjes’ in de Ardèche, waar de historische gebouwen en oude muren zorgvuldig hersteld zijn. Authentiek genieten! Daarnaast zijn natuurlijk de bergstreek Vercors (geliefd bij trekkers en wandelaars), kasteel Grignan en safaripark Safari de Peaugres het bezoeken meer dan waard. Nog meer ideetjes opdoen, of meer over de regio te weten komen? Bezoek dan ook ardeche-guide.com/ardeche-tourisme/en en drome-toerisme.com

Zie jij die vakantie wel zitten? Dat geloven we direct! Wij mogen 1 verblijf voor 4 personen in een chalet of mobile-home op een 3-sterren camping weggeven. De prijs is geldig van van 2 april tot 30 juni en van 18 augustus tot 15 september 2012, reserveren gaat op basis van beschikbaarheid. Kans maken? Vul snel het onderstaande formulier in, en misschien geniet jij binnenkort van een heerlijke vakantie!

Deze actie is afgelopen.