winnen

Afgelopen: Win een Livistona, de Bureauplant van het Jaar!

Bureauplant van het Jaar, dat word je niet zomaar eventjes. De perfecte bureauplant moet aan heel wat eisen voldoen, iets waar de Livistona geen moeite mee heeft.

De Livistona palm is niet alleen mooi om te zien, een echte eyecather, hij heeft ook nog eigenschappen die je bureau en/of kantoor tot een prettigere werkplek maken. Zo is uit onderzoek gebleken dat deze plant chemische stoffen als formaldehyde en benzeen uit de lucht verwijdert. Wel zo fris!

Daarnaast is de Livistona ook niet al te veeleisend qua onderhoud, twee keer per week water geven is over het algemeen voldoende. Het panel dat verschillende planten uitprobeerde op het bureau gaf verder nog aan dat deze palm hen regelmatig aan tropische oorden deed denken, fijn om tijdens het werk nog een klein beetje vakantiegevoel te hebben!

Meer informatie over kamerplanten vind je op www.mooiwatplantendoen.nl. Wij mogen deze week drie bezoekers blij maken met een Livistona, die met sierpot en al bij hen wordt thuisbezorgd. Kans maken? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.