winnen

Win De Slimste Mens ter Wereld – het bordspel (afgelopen)

De Slimste Mens ter Wereld - het bordspel

Het is tijd voor spelletjes! Want juist deze donkere dagen rond Kerstmis en Oud en Nieuw zijn de perfecte gelegenheid om met het hele gezin, of met vrienden een leuk bordspel te spelen.

Voor iedereen die zeker weet dat hij of zij de slimste is, is er nu De Slimste Mens ter Wereld – het bordspel. En dat geven wij weg!

De Slimste Mens ter Wereld – het bordspel

Kijk jij, net als een miljoen anderen, ook graag naar De Slimste Mens op tv? En weet jij ook altijd alle vragen moeiteloos te beantwoorden? Dan is dit je kans om dat aan iedereen te laten zien!

De Slimste Mens ter Wereld – het bordspel lijkt precies op de tv-quiz. Er zijn verschillende rondes, heel veel vragen en natuurlijk de nodige tijdsdruk. Hoeveel tijd je nog over hebt, of hoeveel je er kunt verdienen, zie je steeds op de bijgeleverde timers en de timerconsole, en we kunnen je zeggen: dat levert aardig wat stress op!

De Slimste Mens ter Wereld - het bordspel

Winnen

Denk jij de slimste mens te zijn? Kun je presteren onder tijdsdruk, en durf je de strijd aan te gaan met familie en vrienden? Dan is dit jouw ideale bordspel! Vul snel het onderstaande formulier in, en maak kans op De Slimste Mens ter Wereld – het bordspel!

Deze actie is afgelopen.