Film winnen

Afgelopen: Win De Kleine Prins prijzen

Heb jij de prachtige film De Kleine Prins al gezien in de bioscoop? Wij vertellen je er alles over én geven unieke prijzen weg.

De Kleine Prins

De Kleine Prins is gebaseerd op de bestseller Le petit prince van Antoine de Saint-Exupéry, over de magische avonturen van een klein, wijs jongetje. Wereldwijd werden er ruim 145 miljoen exemplaren van deze klassieker verkocht, waarmee het boek het best verkochte fictiewerk ter wereld is. Het boek is nu te zien in een bijzondere animatiefilm.

Het leven van een klein meisje staat helemaal in het teken van school en volwassen worden. Zo heeft haar moeder het voor haar uitgestippeld in een ‘levensplan’. Maar dan zoekt een oude buurman, een piloot, contact met haar. De piloot vertelt het meisje over een magische ontmoeting, lang geleden, met een kleine, wijze prins die een wereld van kansen, avonturen en liefde voor hem opende. Door de vriendschap met de oude piloot gaat ook voor het meisje een nieuwe wereld open en ontdekt ze dat je alleen met je hart kunt zien wat echt belangrijk is.

De Kleine Prins film

In de Nederlandse versie van De Kleine Prins zijn de stemmen te horen van onder anderen Bram van der Vlugt, Jada Borsato, Loretta Schrijver en Ruben Nicolai.

De Kleine Prins vliegtuig

Winnen

Wij mogen deze zomer unieke De Kleine Prins prijzen weggeven. Natuurlijk zit daar het gelijknamige boek bij, maar daarnaast hebben we ook mooie sleutelhangers van de Vos uit het verhaal en vliegtuigjes die zo uit de film lijken te zijn weggevlogen. Kans maken? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.