Speelgoed winnen

Afgelopen: Win een BERG Buzzy skelter

Skelters alleen voor grotere kinderen? Welnee! De Buzzy van BERG is er speciaal voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Wij geven er deze week eentje weg!

De BERG Buzzy is speciaal ontwikkeld om ook jonge kinderen plezier te laten hebben van een skelter. Al vanaf 2 jaar kunnen zij op deze stoere gele Buzzy door de tuin scheuren, maar dan natuurlijk wel op een veilige manier.

Goed bekeken is zo’n skelter veel beter geschikt om trapervaring mee op te doen dan een driewieler. Veel stabieler vooral, dankzij zijn vier wielen zal zelfs een kleine stuntpiloot niet snel omkukelen. Zelfs de scherpste bochten worden moeiteloos genomen!

pvbergbuzzy2

De BERG Buzzy is lekker compact, en natuurlijk zijn de stuur en het zadel verstelbaar, zodat je kleintje er jarenlang plezier van heeft. De EVA-banden (gaan nooit lek!) zorgen ervoor dat de Buzzy prima geschikt is om buiten te gebruiken, terwijl je er door het compacte formaat ook binnen op kunt rijden. De stoere gele kleur geeft de Buzzy een echte ‘race-uitstraling’!

De adviesprijs van de BERG Buzzy bedraagt €99,-, je vindt er nog veel meer informatie over op www.bergtoys.nl, en kunt natuurlijk ook even het filmpje op YouTube bekijken. Wij mogen deze week zo’n mooie Buzzy weggeven. Wil jij hem winnen voor je kindje? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.