etalage Travel

Nieuw in Disneyland Paris: Ratatouille!

Van plan deze zomer een tripje naar Disneyland Paris te maken? Dan kun je genieten van het gloednieuwe gebied dat helemaal in het teken staat van Ratatouille!

Op 10 juli wordt het nieuwe gebied, La Place de Rémy, in Walt Disney Studios Park geopend. Je vindt hier een nieuwe attractie, Ratatouille: The Adventure, maar het gezellige plein, dat zo uit Parijs lijkt te zijn weggeplukt, herbergt ook een restaurant. In Bistrot chez Rémy, waarin je als bezoeker opeens gekrompen lijkt te zijn, staat uiteraard ratatouille op de kaart! Tenslotte vind je, vanaf deze herfst, aan het plein ook nog een winkeltje, Chez Marianne – Souvenirs de Paris.

Een leuke uitbreiding aan het park, waarmee je zelfs als je de stad zelf niet bezoekt, toch een vleugje Parijs meekrijgt. Bekijk ook zeker even de spectaculaire fontein!

ratatouille2

De attractie

Ratatouille: The Adventure is de 60e attractie in Disneyland Paris, en ook nog eens een hele leuke. In kleine karretjes, die zich zonder rails voortbewegen, lijk je plotseling te krimpen als je door de wereld van de kleine chef Rémy rijdt. Je begint op een dakterras, ergens in Parijs, maar gaat al snel naar beneden richting de keuken van Gusteau. Daar is het voor ratten uiteraard zaak om niet ontdekt te worden, dus dat wordt racen geblazen!