Televisie

Netflix Kids Originals voor meiden!

Goed nieuws voor iedereen met 1 of meerdere meiden thuis: op Netflix vind je twee nieuwe, hele leuke Netflix Kids Originals series die hen op het lijf geschreven zijn.

Ever After High Special

Leuk hoor, die voorjaarsvakantie, maar vaak is het nog te koud om heel de dag buiten te spelen, en hangen kinderen al snel op de bank, terwijl de eerste, gevreesde ‘ik verveel me!’ door de kamer schalt. Niet nodig.

Zet voor meiden de Ever After High Special ‘Spring Unsprung’ eens aan op Netflix. Briar, Cedar, Holly, Cerise en Lizzie beleven hierin weer een heel nieuw avontuur.

Tijdens het jaarlijkse lentefestival duikt het Storybook of Legends op. Maar wat als het terugkerende Storybook of Legends niet het echte blijkt te zijn? Lees je het boek, dan word je het tegenovergestelde van wie je bent; Daring Charming een lafaard, Cedar Wood een leugenaar en Humphrey een waaghals. Alleen Kitty kan de dag redden en het mysterie ontrafelen in een uitdagend duel met haar moeder. Durft zij het aan?

Mako Mermaids

Mako Mermaids

En er is meer! ook Mako Mermaids is terug voor een tweede seizoen op Netflix. Hierin zijn Mako Mermaids Odina en Mimmi vastberaden de band van Zac met Mako Island voorgoed te verbreken. Ze ontvoeren hem naar de Moon Pool om hem van zijn krachten te beroven. Evie volgt hen om Zac te redden, maar verandert plots ook in een zeemeermin…

Maar liefst 24 nieuwe afleveringen staan klaar voor je dochter(s)… en als ze het eerste seizoen nog niet gezien hebben, kunnen ze daar natuurlijk eerst nog aan beginnen. Nee, van meiden zul je deze voorjaarsvakantie geen last hebben, die vermaken zich wel!