Geen categorie

Ons favoriete Moederdagcadeautje!

Zondag 8 mei is het weer Moederdag! Al doen de reclames anders geloven, de meeste moeders geven toch echt de voorkeur aan een persoonlijk moederdagcadeautje.

Dus weg met de ladyshaves en tablets (alhoewel…), en kom maar op met de cadeautjes die écht bij Moederdag passen. Zoals dit schattige armbandje van Kayasieraden.nl.

Moederdagcadeautje

Er gaat als je het ons vraagt niks boven een zelfgemaakt, lekker kneuterig cadeautje op Moederdag. Met zorg en liefde gemaakt door je spruit, waarbij het schattigheidsgehalte groeit naarmate de uitvoering achterblijft.

Maar ach, we zijn de rotste niet, en willen daarnaast best nog een cadeautje ontvangen. Liefst iets persoonlijks, iets dat echt bij een mama past en waar je kind ook nog iets mee te maken heeft. Een sieraad bijvoorbeeld, en daar weten ze bij Kayasieraden.nl alles van!

Moederdagcadeautje

Persoonlijk

Je vindt hier tal van ‘mama sieraden’, van kettingen en armbanden tot ringen. Een groot deel daarvan is te personaliseren door er een naam of andere tekst (gratis!) in te laten graveren. Wij mochten een keuze maken uit het assortiment, en kozen de zilveren jasseron armband met ruimte voor vier woorden of namen (€51,90). Leuk, als je vier kinderen hebt, maar je kunt het natuurlijk ook anders invullen.

Wij kozen er bijvoorbeeld voor om maar twee regels te gebruiken, voor een naam en geboortedatum. Maar je kunt ook bijvoorbeeld je eigen naam, die van je partner en die van je kind(eren) laten graveren. Of een mooie spreuk, al dan niet in combinatie met de naam van je kind. Je hebt vier regels met ieder tien tekens tot je beschikking, dus er kan van alles!

Het armbandje heb je binnen een dag of vier in huis, inclusief professionele gravering, in een schattig geschenkdoosje. Het is gemaakt van dichte schakels, zodat je het niet snel verliest, en zelfs aan een zilverpoetsdoekje is gedacht. Extra leuk is natuurlijk dat je de armband later altijd nog kunt uitbreiden met nieuwe hangers. Fijn als er nog een kindje bij komt, bijvoorbeeld. Een moederdagcadeautje waar mama nog jarenlang plezier van heeft dus!