Favourites Featured Getest

Getest: Oscar & Babette Geurkaarsen

Nu de dagen korter en kouder worden, is het tijd voor wat sfeer en warmte in je woonkamer. Een geurkaars is dan een goed idee, mits je een exemplaar van goede kwaliteit aanschaft.

De Joyful Emotions Sojawas Geurkaarsen van het nieuwe lifestylemerk Oscar & Babette vallen absoluut in die categorie. Er is gebruik gemaakt van de allerbeste ingrediënten (100% zuivere, biologische afbreekbare sojawas en pure, onversneden parfumoliën), waardoor de kaarsen niet alleen heerlijk, doch niet overheersend, ruiken, maar ook nog eens nauwelijks walmen en roet geven.

De kaarsen zijn er in 4 varianten: Heavenly Fresh Cotton, Homemade Apple Pie, Goodmorning Coffee en Rose Petals. Heavenly Fresh Cotton is bij ons favoriet op de momenten dat we willen dat de kamer lekker fris, maar niet opvallend ruikt, terwijl de andere geuren juist wat meer uitgesproken zijn. Opvallend is de Homemade Apple Pie, een geur waarvan het water je letterlijk in de mond loopt!

Alle kaarsen zijn verpakt van mooie aluminium blikjes, die nadat de kaars op is natuurlijk prima te recyclen zijn. Leuk is dat er is gekozen voor 3 lontjes per kaars, dat zorgt niet alleen voor extra licht, maar ook voor een gelijkmatige verbranding van de kaars (dus geen gapend gat in het midden, en niet smeltende randen aan de buitenkant). De kaarsen kosten 9,95 euro per stuk, en zijn o.a. te koop via de webwinkel van www.oscarenbabette.nl.