Fashion Lingerie winnen

Afgelopen: Win een lingeriesetje van SixandSeven

Ken je SixandSeven al? Deze lingeriewebshop die pas sinds dit jaar bestaat timmert flink aan de weg. De winkel werd gemaakt met 100% liefde voor bekende en onbekende lingerie merken, waaronder DKNY, Triumph, Esprit en Lisca.

De slogan ‘Feel Loved’ staat voor het recht voor elke vrouw om haar schoonheid te omarmen, zich gemakkelijk en voldaan te voelen ongeacht leeftijd. Elke lingerie aankoop in de lingeriewebshop, moet een kadootje zijn voor jou. De klant is koningin, en heeft bij SixandSeven invloed op nieuwe merken, toekomstige acties en verbeteringen binnen de lingerie webshop.

Wij mogen deze week een heel leuk DKNY setje uit de webwinkel van SixandSeven weggeven. Hieronder zie je een voorproefje van de setjes waar je uit kunt kiezen, maar surf zeker even naar de site om ze goed te kunnen bekijken!

Je kunt kiezen tussen een bh en string ‘Vintage Whispers’, de bh en hipster ‘Everyday Luxe’ of de bijzondere ‘Belle Du Jour’ bh en string. Check op de site wel meteen even of deze set ook in jouw maat verkocht wordt voor je meedoet!

Vul in het onderstaande formulier je gegevens in, en de naam van de set van je voorkeur (Vintage Whispers, Everyday Luxe of Belle Du Jour), en misschien ben jij de winnaar. We proberen je dan uiteraard het setje van je keuze in jouw maat toe te sturen, maar door actuele voorraden is dit geen garantie, en kan het ook een ander setje worden.

Deze actie is afgelopen.