Fashion Schoenen

Wat zijn ze leuk: Skechers Twinkle Toes

Welk meisje wordt er nu niet blij van schoenen met twinkelende lichtjes? Met Twinkle Toes heeft Skechers een echte succesformule in huis!

Skechers Twinkle Toes

Schoenen met lichtjes kennen we al langer, maar het was Skechers die daar een elegante, meisjesachtige draai aan gaf. Met een neus vol ‘diamantjes’, waarvan er een aantal licht geeft. Als je loopt geven deze kleine lampjes om en om kleine twinkelingen, wat er sprookjesachtig uitziet.

Zeker nu de dagen korter worden, is het natuurlijk prachtig om schoenen te hebben die licht geven. Je ziet ze extra vaak, en extra goed! En gelukkig zijn er ook modellen te koop die prima geschikt zijn voor dit seizoen.

Skechers Twinkle Toes

Sweetheart Sole

Dit mooie model, dat wij uitgebreid mochten bekijken, luistert naar de naam ‘Sweetheart Sole’. Waarom er voor deze naam gekozen is zie je zodra je de schoen op zijn kop houdt: de zool is zo mooi voorzien van hartjes, dat het bijna zonde is om erop te lopen!

Toch zouden we aanraden dat wel te doen, want alleen zo zullen de lichtjes op de neus van de schoen gaan twinkelen. Bij iedere stap die je zet opnieuw! En alsof dat niet genoeg ‘bling bling’ is, is de schoen ook nog eens rijkelijk voorzien van zilveren glitters en strassteentjes op de gesp. Schoenen voor echte ‘meisje-meisjes’, die wel van een glimmertje houden. Het stoere model zorgt voor wat evenwicht, zodat het niet al te zoet wordt, en maakt dat deze schoen heel wat kleine meisjes blij zal maken.

Skechers Twinkle Toes

Ook voor dames

Nee, dit Twinkle Toes model is er niet voor volwassenen, dat zou een beetje too much zijn. Maar Skechers heeft wel zeer comfortabele wandelschoenen voor dames! Op Lifestylelog vind je nu onze bevindingen met Skechers GOWalk City, zeer de moeite waard om eens te bekijken als je op zoek bent naar lichtgewicht wandelschoenen met alle comfort die je je maar kunt bedenken.