Fashion Schoenen

Lekker lopen met Skechers GOWalk City!

Skechers GOWalk City

Wandelschoenen. Er is geen model te vinden dat ook maar een beetje in de buurt van ‘sexy’ komt. Gelukkig wordt het gebrek daaraan ruimschoots goedgemaakt door het enorme comfort van Skechers GOWalk City.

Skechers GOWalk City

Speciaal voor de herfst en winter kun je bij Skechers (o.a. te koop via Schuurman-schoenen) terecht voor het model GOWalk City Sierra. Een stoere boot, door het fake fur randje zelfs trendy te noemen, die je voeten lekker warm houdt. Speciaal bedoeld om lekker mee te lopen, wat op een droge dag als je het ons vraagt in de herfst nog fijner is dan in welk ander seizoen dan ook.

Skechers GOWalk City

Nu zijn wij normaal niet zo dol op wandelschoenen. Niet alleen door hun suffe looks (waar Skechers met dit model echt al verandering in brengt), maar vooral ook door het stugge materiaal waar dit soort schoenen vaak van gemaakt is. Vast en zeker hartstikke goed voor je voeten, maar het zit gewoon niet lekker, en is voor een wandelingetje door de stad ook helemaal niet nodig. En dat snappen ze bij Skechers.

Comfort!

Ze noemen het een GOGA-mat, de ultra comfortabele zool waar deze schoen mee is uitgerust. En hoe het precies werkt weten we niet, maar wel dat het oh zo comfortabel is. Alsof je op wolken loopt! Je veert door het leven, een stevige wandeling wordt een makkie, wat een genot.

Skechers GOWalk City

Wandelschoenen die voelen als pantoffels, waarom hebben we ze niet eerder ontdekt? Wij gaan de komende maanden heel wat kilometers afleggen! En… Skechers heeft ook hele leuke schoenen voor kinderen. Op Kidslog laten we je een geweldig Twinkle Toes model zien, met twinkelende lichtjes. Ook al zo leuk voor de winter, want als het donkers is zie je die veel beter natuurlijk.