Fashion Schoenen

Gebloemde Sebago Docksides: voor zomerse wandelingen

Sebago Docksides

Heel veel zomerschoenen zijn beeldig, maar niet altijd even praktisch. Nu is dat ook niet altijd nodig, maar wij hebben altijd graag minimaal één paar stevige stappers in huis. Zoals deze gebloemde Sebago Docksides!

Sebago Docksides

Docksides zijn een beetje een begrip, zeker als je aan watersport doet. Bootschoenen, worden ze ook wel genoemd, en inderdaad, op een boot zijn ze behoorlijk handig om te dragen. Ze zijn namelijk voorzien van een zool waar je niet snel mee zult uitglijden, en da’s wel zo handig op een boot, laten we eerlijk zijn. Daarnaast staan Docksides bekend om hun goede pasvorm die je met behulp van de veter nog eens extra aan je voet aan kunt passen.

Sebago Docksides

Ja die veter, die is dus echt. Waar veel van dit soort schoenen voor de sier een strikje aan de bovenkant hebben zitten, is deze ook echt nuttig: hij loopt heel de schoen rond, zodat je hem goed strak kunt aantrekken. Wel zo handig.

Bloemen!

Docksides zijn degelijk, en daarom ook in tal van degelijke kleuren te koop. Bruin, blauw… je kent het wel. Prima natuurlijk, maar wij houden wel van een beetje vrolijkheid. Daarom vielen we als een blok voor deze gebloemde variant. Handig voor op het water, want nog steeds uitgevoerd met die goede zoel, maar ook hartstikke leuk en vrolijk om bij andere gelegenheden te dragen.

Sebago Docksides

Wij dragen ze bijvoorbeeld met alle plezier tijdens een zonnig dagje winkelen: heerlijk, uren rondlopen op zomerse schoenen zonder aan het einde van de dag zere voeten te hebben. Maar ook op het strand doen ze het prima (het materiaal aan de buitenkant is textiel, en kan beter tegen zeewater dan de leren Docksides). En ben jij een echte watersporter, dan draag je ze natuurlijk ook op het water!