Fashion

Bikinitrends: kies voor kleur

Qurios Bloemendaal aan Zee

De zomer staat zo zoetjes aan weer voor de deur, en dat betekent ook dat we ons weer eens kunnen gaan verdiepen in de badmodetrends van dit seizoen. De zomer start tenslotte pas echt als je een nieuwe bikini in huis hebt gehaald! Wat zijn dit jaar de trends? Waarmee wil je zeker op het strand gezien gaan worden? We brengen je helemaal op de hoogte.

Wees niet bang om op te vallen

Het is en blijft voor veel dames best even een drempel die moet worden overwonnen. De eerste keer weer in badkleding het strand op, zeker wanneer je al niet zo zeker bent over je lijf, dat is nu eenmaal spannend. Laat dat je er echter niet van weerhouden om het toch gewoon te doen. Ieder lijf is anders, ieder lijf mag er zijn. Als jij graag lekker in bikini op het strand wil liggen, laat je dan vooral door niets of niemand tegenhouden en ga ervoor, geniet!

Wat helpt is dat er badkleding is voor iedereen. Ieder model heeft zo zijn eigen eigenschappen, die jouw sterke punten extra kunnen benadrukken. Wil je je buikje een beetje uit beeld houden? Kies dan voor een wat hoger broekje. Mogen je borsten gezien worden? Leg daar dan mooi de nadruk op met een opvallende bikinitop. Met een top met beugel houd je de boel mooi in model, maar ook een triangeltopje staat bijna altijd geweldig.

Welke kleur kies jij?

De mode is deze zomer vooral kleurrijk, en dat zie je terug in de winkels. Kleuren als roze, oranje en rood stralen je tegemoet, en maken heel erg duidelijk dat de zomer voor de deur staat.

Deze kleurrijke trend zie je ook terug in de badmode, die daardoor dit jaar extra feestelijk en zonnig is. Verschillende tinten roze, maar ook opvallend oranje en sprankelend limegroen, dat zie je deze zomer heel veel. Lekker opvallende kleuren, die uitstralen dat jij er mag zijn.

Het leuke aan bikini’s is dat je er zelf je perfecte combinatie mee kunt samenstellen. In veel gevallen kun je de broekjes en de tops los van elkaar kopen, en zo zelf aan het combineren slaan. Wees daarbij ook zeker niet bang om kleuren met elkaar te combineren. Vrijwel alle kleuren die momenteel hot zijn passen perfect bij elkaar, dus doe vooral wat jij leuk vindt. Een lime topje met een oranje broekje? Helemaal leuk! Of kies voor een effen broekje en juist een topje met een patroon. Het is jouw feestje, maak er wat moois en bovenal kleurrijks van!