Beauty Culinair

Alles voor de perfecte zomerdag

radler kwarktaart

Vakantieplannen, of blijf je thuis? Waar jij je zomer ook doorbrengt, wij hebben alle onmisbare items voor je verzameld.

Zomer!

Oh de zomer! De zon, heerlijk lange, zwoele avonden en iedereen in een goed humeur. Er zijn de afgelopen weken heel wat pakketjes op ons bureau beland met op en top zomerse producten die we jullie graag laten zien. Gewoon, omdat ze de zomer nóg beter maken.

Om te beginnen: wat is een zomer zonder gelakte teennagels? Die paar maanden per jaar dat je je tenen kunt showen zorg je er natuurlijk voor dat ze er tip top en echt zomers uitzien. Rimmel introduceerde speciaal voor de zomer een lijn met lekker zomerse kleurtjes, waarvan wij de gele Sunny Clash en zachtroze Coral Blush de mooiste vinden. Enne… al staan er teenslippertjes op de verpakking, je kunt deze nagellak natuurlijk ook gewoon op je vingernagels gebruiken.

Shoppen

Wat is de zomer, zonder een nieuw zomerjurkje, de perfecte bikini of zomerse instappertjes? Precies. En het mooie is; het is inmiddels volop uitverkoop, dus je koopt jouw nieuwe zomergarderobe nu lekker met korting. Wij sloegen onze slag bij Bomont, waar ze o.a. merken als Beaumont, Superdry en Maison Scotch verkopen.

Verfrissing

Als de temperaturen stijgen, zijn wij vooral op zoek naar verfrissing. En die vinden we op allerlei manieren! Zo verfrissen we ons gezicht met de heerlijke Hydrating Mist Toner van Sukin. Perfect na een zomerse dag in de zon, of urenlang in een ruimte met airco.

Om iedere maaltijd een zomers tintje te geven, hebben wij in deze tijd van het jaar altijd een tic voor chili sauce. Deze ‘sweet’ variant van Inproba bevat 50% minder suikers, zodat we onze rare gewoonte zonder al te veel schuldgevoel de hele zomer kunnen volhouden.

Snacks

Natuurlijk moet er ook in de zomer iets te snacken zijn. Een ijsje op zijn tijd, prima! Maar wil je een snack die niet alleen lekker, maar ook gezond is, neem dan eens een handje amandelen. Die zitten vol vitamines en mineralen, die o.a. hartstikke goed voor je hart en bloeddruk zijn. Daarnaast vinden wij amandelen een lekkere frisse, echt zomerse smaak hebben, en prima combineren met een fruitig drankje. Onze favoriete zomersnack!

Radler kwarktaart

Drank!

Niks is zo lekker als een verfrissend drankje op een zomerse dag. Dit jaar kun je een van onze favoriete drankjes, Radler, niet alleen drinken, maar ook eten. Home Made maakte een speciale mix voor Radler kwarktaart, waar je zelf een flesje Radler aan toevoegt. Het resultaat? Je moet het zelf proeven, maar wow… dit is onze nieuwe favoriete zomertaart!

Drink je jouw zomerdrankje toch liever uit een glas? Kan ook hoor. In dat geval tippen we Dodo, van ZADI Drinks. Een mousserende wijn met maar 5,9% alcohol, op basis van mandarijn, citroen, gember, basilicum en chilipeper. Made in Italy, en een ware smaakexplosie.