Dvd winnen

Afgelopen: Win Cheerful Weather for the Wedding op DVD

Vanaf 24 april is Cheerful Weather for the Wedding verkrijgbaar op DVD. Wij geven deze week exemplaren weg, doe snel mee aan de winactie!

Cheerful Weather for the Wedding is een komische drama-film geregisseerd door Donald Rice met in de hoofdrol Felicity Jones (Brideshead Revisited), Elizabeth McGovern (Downton Abbey) en Luke Treadaway (The Whistleblower).

Het is een koude decemberochtend in 1932. De toekomstige bruid Dolly (Felicity Jones) verstopt zich op de dag van haar huwelijk in haar slaapkamer. Terwijl de gasten arriveren en nietsvermoedend genieten van de drankjes en hapjes, weet Dolly zich geen raad. De gevoelens voor Joseph (Luke Treadaway), haar minnaar van vorige zomer die ineens terug is in haar leven, verwarren haar. De tijd dringt en terwijl Dolly’s moeder haar dochter dwingt om voor het geplande leven te kiezen zit Dolly in een enorme tweestrijd. Zal ze wegrennen met haar grote liefde of toch een nieuw leven beginnen met haar aanstaande?

Ben jij benieuwd naar deze bijzondere film? Dat komt mooi uit! Wij geven deze week 3 exemplaren van de DVD weg, vul snel het onderstaande formulier in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.