Dvd Favourites Highlight

Little Einsteins: Een wereld vol dieren

De Little Einsteins van Disney beginnen ook Nederland meer en meer te veroveren. Wij zijn over het algemeen wat nuchterder dan Amerikanen, en geloven niet direct dat kinderen intelligenter worden als zij de namen en muziekstukken van tal van klassieke componisten krijgen voorgeschoteld, maar gelukkig zijn de Kleine Einsteins ook gewoon best grappig.
Leo, June, Quincy en Annie beleven allerlei avonturen, en richten zich daarbij (volgens beproefd concept) regelmatig tot de kijkertjes. Hun hulp is nodig om de missies met het ruimteschip te laten slagen. De nieuwste dvd ‘Een wereld vol dieren’ is bijzonder leuk voor kinderen die gek zijn op dieren. Olifanten, walvissen, eendjes, kangoeroes, ze komen allemaal voorbij in de vier afleveringen op de dvd.

Eerlijk is eerlijk, de Kleine Einsteins begeven zich regelmatig in de allergie-zone van menig volwassene. De vroegwijsheid druipt er soms wel erg nadrukkelijk vanaf, maar kinderen lijken zich hier niet aan te storen. Zij gaan veelal compleet op in de missie en doen actief mee aan de opdrachtjes. En dus kunnen ook wij er uiteindelijk alleen maar enthousiast over zijn. Een dvd die kinderen niet alleen passief laat kijken, maar ook ├ęcht aan het werk zet en daarnaast ook nog eens precies de onderwerpen weet te vinden die kinderen aanspreken. We zijn voorlopig nog niet van de Kleine Einsteins af!

Little Einsteins - Een Wereld Vol Dieren
Bestel via Bol.com: Little Einsteins – Een Wereld Vol Dieren