Culinair winnen

Afgelopen: Win een EasiYo Yogurt Maker

Nog niet zo lang geleden mochten wij hem zelf proberen: de EasiYo Yogurt Maker. En nu heb jij de kans om er eentje te winnen!

De EasiYo Yogurt Maker is een bijzonder ‘apparaat’. Wij probeerden hem onlangs uit (zie hier voor het artikel) en maakten er een flinke kan heerlijke yoghurt mee.

Zelfgemaakte yoghurt in een handomdraai, dat is het idee achter EasiYo. Om aan de slag te gaan heb je de Yoghurt Maker (19,99 euro) nodig, en een sachet (vanaf 2,99 euro). Die sachets zijn er in verschillende smaken, van aardbei tot kokosnoot, en erg lekker zijn ook de Griekse yoghurt varianten. Kies je voor de Low Fat variant ben je ook nog eens gezond bezig, deze bevat (bereid en wel) slechts 1,3 gram vet per 100 gram.

e mengt eerst koud water en de inhoud van een sachet in een afsluitbare kan, die je vervolgens in de met kokend water gevulde Yoghurt Maker plaatst. Daarna begint het grote wachten, in 8 tot 12 uur transformeert je mengsel tot échte yoghurt.

Hoe dat kan? Lang, technisch verhaal, waar we je niet mee gaan lastigvallen. Zeker is wel dat deze ‘poederyoghurt’ vele malen meer goede bacteriën bevat dan de yoghurt uit de supermarkt, en dat is weer goed voor de darmen. Omdat je de yoghurt zelf vers bereidt zijn ook conserveringsmiddelen en andere kunstmatige toevoegingen niet nodig.

Na een nachtje wachten heb je écht lekkere yoghurt, helemaal zelf gemaakt!

Ben jij benieuwd naar de EasiYo, en wil je zelf yoghurt maken? Wij mogen vijf EasiYo Yogurt Makers weggeven. Vul om kans te maken het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.