Culinair Kids

Nieuw zoet broodbeleg van De Blije Boterham

De Blije Boterham

Hagelslag, chocopasta of pindakaas. Dat is het wel zo’n beetje, qua zoet beleg. De Blije Boterham brengt daar verandering in, wij mochten proeven.

De Blije Boterham

Waar wordt een boterham blij van? We vragen het ons af, bij het zien van de naam De Blije Boterham. En eigenlijk maakt het ons niet zoveel uit: als wij er maar blij van worden als we de boterham op mogen eten!

Als het om zoet broodbeleg gaat staat de markt een beetje stil, er komt weinig écht nieuws in de winkels terecht. De Blije Boterham probeert daar iets aan te doen, verrassende nieuwe smaken te verzinnen. En eerlijk is eerlijk, dat is ze wel gelukt.

Caramel Stroopwafel, Romige Kokos en Smeuïge Muisjes

Alledrie de nieuwe soorten zoet broodbeleg zijn smeerbaar. Zelfs de ‘good old’ muisjes hebben ze omgetoverd tot een pasta! Een hele lekkere, als je het ons vraagt. En praktisch ook. Want iedere ouder weet dat een boterham met muisjes altijd resulteert in een rondje stofzuigen. Daar heb je bij deze variant geen last meer van!

De Blije Boterham

Romige Kokos mag er ook zijn, ook volwassenen zullen deze smaak kunnen waarderen. Extra lekker op een warme, vers geroosterde boterham!

Voor de zoetekauwen is er Caramel Stroopwafel, mierzoet, maar oh zo lekker. Niet geschikt voor meerdere boterhammen achter elkaar (want: misselijk), maar wel een heerlijke verwennerij op een enkel bammetje.

De nieuwe boterhampasta’s kosten €2,29 per stuk, te koop bij Albert Heijn en PLUS.