Culinair

Kokoswater van innocent: zo uit de noot!

innocent kokoswater

Dat kokoswater lekker en gezond is, wist je vast al. Dat het ene kokoswater het andere niet is, misschien nog niet.

Wij kiezen het liefst voor een kokoswater die zo uit de noot komt, en waar niks raars aan is toegevoegd. En daar zijn ze bij innocent heel goed in.

innocent kokoswater

Aan het kokoswater van innocent, is niks toegevoegd. Nou ja, behalve een vleugje mysterie dan. Want het water werd zorgvuldig samengesteld uit verschillende soorten kokosnoten (ja, er zijn verschillende soorten, wisten wij ook niet!)… waarvan er eentje geheim is.

Kokoswater is ideaal voor die momenten dat je water wilt drinken, maar dan met een heel subtiel smaakje. Een natuurlijk smaakje, geen smaakstof. Kokoswater is super hydraterend, bevat veel kalium (belangrijk!), is calorie-en vetarm en, heel belangrijk, smaakt gewoon heel lekker. Alsof je heel in de verte de tropen een beetje proeft.

innocent kokoswater

Beter dan water?

Wat is er hydraterender dan water, zou je zeggen. Nou, kokoswater dus. Omdat daar een combinatie van mineralen in zit (kalium, calcium en magnesium), die bijdragen aan de opname en balans van water in je lichaam. Dit soort mineralen is niet voor niks ook vaak toegevoegd aan sportdrankjes. Maar waar deze echte caloriebommetjes zijn, hoef je je daar bij kokoswater geen zorgen om te maken.

Wij proefden het innocent kokoswater zelf, en vonden het heerlijk makkelijk weg drinken. Ben je toch meer van de smaakjes? Dan kun je het ook gebruiken als basis voor een lekker mixje: giet 1/4 glas innocent apple juice, 1/4 glas innocent kokoswater en 1/2 glas bruisend mineraalwater in een kan en roer het. Giet het in een glas, voeg schaafijs toe en garneer met munt en/of verse limoen. Heerlijk zomerdrankje!