Culinair Favourites Getest

Getest: Zomerse SodaStream smaakjes

Met SodaStream maak je heel gemakkelijk je eigen frisdrank. De benodigdheden: een SodaStream toestel, een speciale fles, SodaStream siroop en kraanwater. Handig, goedkoper dan frisdrank en goed voor het milieu: de speciale PET flessen waarin je de frisdrank maakt gaan jaren mee, en de flesjes siroop zijn zo geconcentreerd (1 flesje is genoeg voor 9 liter) dat je ze ook niet al te vaak hoeft aan te schaffen.

Maar de leukste extra van dit systeem vinden wij toch vooral de steeds wisselende smaakjes die ieder seizoen geintroduceerd worden. Deze zomer zijn dat Ananas-Pompelmoes, Mango, Meloen-Honingdauw en Sinaasappel-Perzik-Passievrucht. Wij hebben de Ananas-Pompelmoes en de Meloen-Honingdauw voor je getest!

De Meloen-Honingdauw is precies zoals je van een meloenfrisdrank zou verwachten: zacht, zoet en fris, échte meloensmaak. Vooral lekker als je de frisdrank ijskoud drinkt op een warme zomerdag. Hou je van een beetje ‘pit’ in je drankje dan kun je deze smaak beter laten staan. Ananas-Pompelmoes heeft wat meer ‘smaaksensatie’, waar met name de pompelmoes voor zorgt. Lekker fris, net niet zuur, en daarmee een heerlijk zomers drankje. Onze favoriet!