Culinair Favourites Featured Getest winnen

Afgelopen: Getest: Chocstar (+WIN!)

De ideale chocoladereep… hoe ziet die eruit? Melk, puur of wit? En zitten er dan vervolgens nootjes in, of juist snoepjes? Chilipeper of mango? Pepernoten of bladgoud? Met keuze uit meer dan 65 ingrediënten kun je bij Chocstar alle kanten op, alleen het kiezen daaruit, dat valt nog niet mee!

Lifestylelog kreeg de kans een eigen chocoladereep samen te stellen, en ging (na lang wikken en wegen…) voor een melkchocoladereep met bitterkoekjes, caramelblokjes, kaneel, amandelen en stukjes donkere chocolade. Het samenstellen van de reep doe je overigens heel eenvoudig op www.chocstar.nl, waar je alle ingrediënten overzichtelijk op een rijtje vindt, en zelfs (voor de mensen die écht niet kunnen kiezen) een aantal kant-en-klare repen met soms heel opvallende combinaties.

De chocoladereep viel een dag of 2 later feestelijk verpakt op de mat, en bij het uitpakken liep het water ons in de mond. Dit was niet zomaar een reepje, dit was een superdikke, flink gevulde prachtige (Fairtrade!) reep, die bijna te mooi was om op te eten! Bijna, want natuurlijk waren we ook buitengewoon benieuwd naar de smaak. En die viel niet tegen! Ieder afzonderlijk bestandsdeel proef je heel duidelijk. Knabbelend aan de brosse bitterkoekjes, smullend van de caramel en genietend van de lichte kaneelsmaak konden we alleen maar concluderen dat we qua smaakcombinatie een goede keus hadden gemaakt.

Nu vragen wij ons af… kun jij dat ook? Hoe zou jouw ideale chocoladereep eruit zien? Eén Lifestylelog bezoeker krijgt de kans om er op www.chocstar.nl zelf gratis eentje samen te stellen. Alles wat je hoeft te doen is het onderstaande formulier invullen, en misschien kun jij dan volgende week al in onze voetsporen treden en je eigen reep samenstellen.

Deze actie is afgelopen.