Culinair Gadget

Een krat op wielen

Hartstikke leuk, die hippe boodschappentassen, maar pakweg 20 meter lopen met een volgepakt exemplaar, en je hebt het gevoel dat je arm steeds langer wordt. Met het alternatief, klapkratten, hebben we nog nooit iemand ook maar een heel klein beetje elegant zien rondwandelen, en zo’n boodschappenkarretje doet ons persoonlijk denken aan onze oma’s. Maar hoe vervoeren we dan (lopend) onze boodschappen?

In een boodschappenkrat… op wieltjes! Geniaal, zo vinden wij. Ok, qua uiterlijk misschien niet zo hip als die grote shoppers, maar qua gemak en robuustheid een echte topper. Ze zijn er in alle soorten en maten, check www.nooitmeersjouwen.nl voor meer info, en je kunt er tot maximaal 36 kilo mee vervoeren. Dat zijn 36 pakken melk, offe… een flinke dag shoppen in de uitverkoop!

De krat klap je heel makkelijk uit, en is ingeklapt lekker compact. Toegegeven, als je er mee over straat loopt zul je aardig wat bekijks trekken, maar hé: dat heb je nu eenmaal als trendsetter! Prijzen voor deze handige ‘Foldingcart’ beginnen bij 14,95 euro, ze zijn er in stylish zwart maar ook in andere kleurstellingen.