Boeken winnen

Win Het Mees Kees meester-/juffenboek (Boek van de maand)

Het schooljaar loopt al weer een klein beetje ten einde, en hoe verras je de juf of meester nu het best? Met een persoonlijk cadeau!

Het Mees Kees meester-/juffenboek is een uniek cadeau namens de hele klas, dat perfect is om aan het einde van het schooljaar cadeau te geven. Het is ons Boek van de maand, en dat betekent dat we vijf exemplaren weggeven.

Het Mees Kees meester-/juffenboek

Voor kinderen zijn er vriendenboekjes. En voor de meester of juf? Voor hen is er voor het eerst ook een boekje: Het Mees Kees meester- en juffenboek!

Hierin kunnen alle kinderen uit de klas, met een beetje hulp van 6b en de leukste stagiair van de wereld, herinneringen schrijven zodat ze nooit meer vergeten zullen worden. Wat 6b gaat nooit verloren, knoop dat maar in je oren! – en dat geldt natuurlijk ook voor 5d, 7a, 8c en alle andere klassen.

Winnen

Het Mees Kees meester-/juffenboek is de hele maand mei ons Boek van de maand. Wil jij er eentje winnen? Komt goed uit: we mogen er vijf weggeven. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken op dit leuke afscheidscadeau voor de juf of meester.

[cforms name=”boek vd maand mei”]