Boeken winnen

Afgelopen: Win Koken voor de keizer

Dat is nog eens een bijzonder boek! In Koken voor de keizer lees je niet alleen een spannend verhaal, je houdt er ook nog eens een paar bijzondere recepten aan over.

Wij vertellen je deze week alles over dit boek, en geven drie exemplaren weg. Doe snel mee en win!

Koken voor de keizer

De elfjarige Mick moet koken voor zijn leven. Zeven dagen lang moet hij iets maken wat keizer Linus I lekker vindt. Er is echter één probleem: de keizer lust niets.

Sinds de oude koning dood is, regeren de keizer en zijn raadsheer Minelotte met harde hand. Protesteren is gevaarlijk. Voor je het weet zit je gevangen op de Witte rots, een kaal eilandje voor de kust.

Als Mick in de problemen komt, gaat hij een weddenschap aan met de keizer. Wint Mick de strijd op leven en dood, dan redt hij niet alleen zichzelf, maar ook alle mensen die zijn verbannen. Verliest hij, dan wacht hem een gruwelijke straf…

Spannend

Koken voor de keizer is een lekker spannend boek, precies zoals een avonturenboek moet zijn. Geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 10, en extra leuk voor iedereen die van lekker eten houdt. Alle recepten die in het boek gebruikt worden zijn namelijk gebundeld op de laatste pagina’s van het boek. Stuk voor stuk gerechten waar wij onze vingers bij aflikken, en die ook bij kinderen prima in de smaak zullen vallen. Al dan niet met een beetje hulp kunnen zij zelf de keuken in om de gerechten die zij in het boek voorbij hebben zien komen zelf te maken: leuk!

Winnen

Wij mogen deze week drie exemplaren van Koken voor de keizer, van Marloes Morshuis weggeven. Wil jij er eentje winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in en vergeet Kidslog ook niet te volgen op Instagram (@kidslog.nl, https://instagram.com/kidslog.nl/).

Deze actie is afgelopen.