Boeken winnen

Afgelopen: Win Hersenspinsels

Ons boek van de maand oktober, in samenwerking met Orlando uitgevers, is het prachtige Hersenspinsels van Alice LaPlante.

De 64-jarige Jennifer White is een gepensioneerde orthopedisch chirurg die aan de ziekte van alzheimer lijdt. Haar zoon en dochter doen hun best om met haar stemmingswisselingen, verwarring en zwerftochten om te gaan, maar hebben zo hun eigen problemen. Als Jennifers beste vriendin Amanda vermoord wordt aangetroffen, waarbij vier vingers met chirurgische precisie zijn verwijderd, is Jennifer de hoofdverdachte. Jennifer kan zich echter niet herinneren of ze de moord heeft gepleegd. Terwijl zij steeds meer haar grip op de werkelijkheid verliest, doen haar kinderen hun uiterste best om te voorkomen dat Jennifer wordt opgesloten.
Hersenspinsels is het portret van een complexe, intieme vriendschap tussen twee vrouwen waaraan een groot geheim ten grondslag ligt.

Ben jij benieuwd naar dit bijzondere boek? Het ligt vanaf 10 oktober in de winkels, en wij mogen deze maand 5 exemplaren weggeven. Vul voor 1 november het onderstaande formulier in, en misschien ben jij 1 van de winnaars.

Deze actie is afgelopen.