Boeken winnen

Afgelopen: Win Een kwestie van hoffelijkheid

De eerste dag van het nieuwe jaar starten we direct met ons eerste boek van de maand van dit jaar, in samenwerking met Orlando Uitgevers. De keuze is gevallen op Een kwestie van hoffelijkheid van Amor Towles.

Een kwestie van hoffelijkheid vertelt tegen de achtergrond van het New York in de jazz-age over het beslissende jaar in het leven van Katey Kontent, vijfentwintig jaar oud en gewapend met een grote intelligentie, opgewekte humor, een paar mooie benen en eigenzinnig lef.

New York, oudjaarsavond 1937: de vriendinnen Katey en Eve, twee provinciaalse schoonheden die de wereld willen veroveren, laten in een jazzkelder hun oog vallen op de charmante Tinker Grey. Een turbulente ménage à trois begint, tot een auto-ongeluk een einde maakt aan hun spel. Met als vrienden een verlegen multimiljonair, een uitvreter uit het welvarendste deel van Manhattan en een vastberaden weduwe die haar tijd ver vooruit is, ervaart Katey uit de eerste hand welke waardigheid de hoogste kringen ontlenen aan rijkdom en status. Maar ook leert zij hun onder de oppervlakte sluimerende ambities, jaloezie, onbetrouwbaarheid en wensdromen kennen. Ze wacht op een kans Tinker terug in haar leven te halen en ontdekt zo hoe persoonlijke keuzes kunnen helpen om met verlies om te gaan.

Wil jij dit boek winnen? Wij geven 5 exemplaren weg. Vul om kans te maken snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.