Boeken Creatief

Tekenen met Jill

Creatieve meiden kennen Jill vast van tv! De tekeningen die zij in haar eigen tv-serie op Z@pp maakt zien er prachtig uit, en zijn simpel om te maken, zegt zij zelf.

Voor iedereen die dat wil proberen is er nu het vrolijke boek Tekenen met Jill.

Tekenen met Jill

Het boek van Jill ziet er net zo vrolijk en creatief uit als haar tv-serie. Haar tekenstijl is herkenbaar, echt meidenachtig, én best eenvoudig aan te leren. In haar boek komen Jills favoriete onderwerpen aan bod, en leer je bijvoorbeeld hoe je een gezicht tekent, maar ook snoepjes. Stap voor stap, zodat het goed te volgen is, ga je aan de slag. Gewoon in het boek zelf, waar steeds voldoende ruimte is voor jouw creaties.

Makkelijk…maar toch ook weer niet!

Met de aanwijzingen en voorbeelden van Jill kom je een heel eind, en kun je vrij snel verschillende objecten op een systematische tekenen. Dat Jill toch wel een bijzonder creatief talent is zie je echter aan de resultaten: een échte ‘Jill’ ziet er toch net wat anders uit dan de creaties die je zelf maakt. Da’s niet erg: nu je de basistechnieken onder de knie hebt, kun je mooi verder je eigen stijl ontwikkelen.

Tekenen met Jill is een leuk boek voor meiden. Vanaf een jaar of 7 kunnen zij er mee aan de slag, al raden wij het gezien de moeilijkheidsgraad en belevingswereld vooral aan voor meiden vanaf een jaar of 10.

Tekenen met Jill – Jill Schirnhofer
ISBN 9789045209746
Karakter Uitgevers
€14,99