Boeken

Shoptherapie

Een boek over shoppen: het haalt het net niet bij ’the real thing’, maar vorm wel zeer aangename leeskost. ‘Shoptherapie’ gaat over Annie Valentine, shopverslaafd en van mode haar beroep gemaakt. Als personal shopper laat zij iedereen er super stylish uitzien.

Daarnaast verkoopt zij ook het nodige via internet. En dat neemt grootse vormen aan, als ze de perfecte adresjes ontdekt die haar aan goedkope designer tassen- en schoenen kunnen helpen. Een gouden toekomst! Ze zal eerst echter wel flink moeten investeren, en dat deelt ze liever niet met haar vriend Ed. Hij heeft toch al wat moeite met haar shopgedrag, en de schulden die dat met zich meebrengt…

Dat levert, je voelt het al aankomen, problemen op. Maar al is Annie, op zijn zachtst gezegd, niet al te verstandig bezig, als lezer kun je simpelweg geen hekel aan haar krijgen. Want, zeker als je zelf van shoppen houdt, voel je volledig met haar mee. ‘Shoptherapie’ zal dan ook vooral in de smaak vallen bij iedereen die weet hoe het voelt om dé perfecte tas te vinden, die weet hoe belangrijk de juiste schoenen zijn. Nadeel: je krijgt er een enorme behoefte aan shoppen van!

Shoptherapie – Carmen Reid
ISBN 9789022551103
de Boekerij
17,95 euro


Shoptherapie
Bestel via Bol.com: Shoptherapie
Carmen Reid