Boeken

Killman Creek is het spannende vervolg op Stillhouse Lake

Killman Creek

In Stillhouse Lake, de razend spannende thriller van Rachel Caine, maakten we kennis met Gwen die op de vlucht is voor haar man. Een seriemoordenaar. Haar verhaal gaat verder in Killman Creek.

Killman Creek

Stillhouse Lake was deze zomer een groot succes, lezers over de hele wereld waren in de ban van het bizarre verhaal van Gwen en haar kinderen. Wat doe je als je ontdekt dat je man een moordenaar is? En dat niet alleen, de meest gehate moordenaar van het land. Een man die talloze jonge vrouwen gruwelijk aan hun einde heeft laten komen.

Gwen is sinds haar ontdekking op de vlucht. Niet zo zeer voor haar man, die zit tenslotte vast, maar voor alle internettrollen. Er is namelijk een grote groep mensen die ervan overtuigd is dat Gwen op zijn minst medeplichtig is. Zij willen maar 1 ding: haar te pakken zien krijgen, en haar net zo laten lijden als de slachtoffers van haar man hebben gedaan.

We verlieten Stillhouse Lake op een spannend punt: Gwen en haar kinderen waren net ontkomen aan een gruwelijke dood, maar waren zeker nog niet veilig. Melvin, Gwens ex, is ontsnapt uit de gevangenis. In het nieuwe boek Killman Creek besluit Gwen dat zij zich niet langer zal laten opjagen. Dit keer is zij de jager, en hij de prooi. Maar of hij zich daarbij neer zal leggen?

Gevaar dreigt overal

Als je seriemoordende ex achter je aan zit, terwijl er ondertussen nog steeds heel veel online haters zijn die niets liever willen dan jou zien bloeden, dan kun je wel stellen dat je nergens veilig bent. Samen met Sam, de broer van 1 van Mels slachtoffers, moet Gwen er dan ook alles aan doen om onder de radar te blijven. Onmogelijk, zo blijkt al snel, want Mel is hen steeds een stap voor. In een wereld waarin zij niet weten wie zij kunnen vertrouwen en wie met Mel samenwerkt, want die blijkt een gruwelijke schare fans te hebben, zijn zij hun leven niet zeker. Als dan ook nog eens bewijs opduikt dat aantoont dat Gwen wel degelijk betrokken was bij de moorddadige activiteiten van haar man, lijkt zij alles kwijt te raken dat zij lief heeft.

Net als Stillhouse Lake is ook Killman Creek weer een adembenemende thriller die buitengewoon goed in elkaar zit. Je voelt overduidelijk aankomen dat de activiteiten die in gang zijn gezet helemaal verkeerd gaan aflopen, maar voor wie? Weet Gwen voor eens en altijd af te rekenen met Mel? Of is het Mel die slimmer is, of op meer steun kan rekenen? Killman Creek houdt je 377 pagina’s lang geboeid en laat je zelfs na het slot niet meer los. Dat laatste is geen probleem: het derde deel in de serie, Wolfhunter River, ligt in februari 2020 in de winkels.

Killman Creek – Rachel Caine
ISBN 978 90 4521 716 1
Karakter Uitgevers
€21,50